Spanning langs de lijn

Dag Zanna & Jolie..veel plezier vandaag met hockey....en…pas je wel een beetje op?

Zo klinkt het vaak als je als ouder je kind uitzwaait alvorens deze naar de sportvelden gaat.

Ouders maken zich altijd ongerust over het welzijn van hun kinderen. Zeker als hij of zij deelneemt aan een bepaalde sport. Èn als deze sport dan ook nog hockey betreft zijn ze zéker op hun hoede. Een geblesseerd kind thuis krijgen is het laatste wat ze willen! Daarom is goede bescherming zo belangrijk.

Tijdens een hockeywedstrijd komen kinderen vaak met elkaar in aanraking. Een rondzwaaiende stick of een harde bal op de voet is vaak aan de orde van de dag met als gevolg een huilend kind dat naar de kant wordt gebracht door een meelevende coach. Het spel wordt vaak minutenlang onderbroken tot ergernis van de wachtende kinderen en publiek.

Het is geen uitzondering dat het kind niet meer terugkeert in  het speelveld maar aan de kant de pijn moet ondergaan. Als het je eigen kind overkomt ben je toch snel geneigd anders naar het spel te gaan kijken. De meeste ouders ervaren dan ook een herkenbare spanning langs de lijn als de veiligheid van hun kind in het geding is.

Om deze veiligheid te kunnen bieden heeft Protec-Line een Foot Protector (voetbeschermer) ontwikkeld die ervoor zorgt dat zulk blessureleed voorkomen wordt èn kinderen nog meer kunnen genieten van een zorgeloze en pijnvrije wedstrijd of training.

De Protecline® Foot Protector Junior..

Voor zorgeloos genieten langs de lijn..