Hoe ons product is ontstaan

Protecline® is ontstaan uit de behoefte naar meer veiligheid en comfort tijdens het uitoefenen van ieders favoriete sport.

Sporten is iets wat momenteel meer dan ooit gestimuleerd wordt uit oogpunt van gezondheid. Dagelijks worden er campagnes gelanceerd die mensen bewuster willen maken van de consequenties van een ongezonde levensstijl. Sporten en gezonde voeding spelen dus een prominente rol om de gezondheid optimaal te houden en   zodoende ziektes, overgewicht en blessures het hoofd te bieden.

Tal van sporten gaan vergezeld van beschermingsmiddelen die veelal via sportwinkels en online Webshops verkrijgbaar zijn. Deze beschermingsmiddelen zijn erg belangrijk om blessureleed te voorkomen.

Hockey is o.a. zo’n sport waarbij juist beschermingsmiddelen essentieel zijn om langdurig letsel te voorkomen. Het spel wordt gespeeld met een kleine harde bal die een aanzienlijke snelheid kan bereiken en sporters behoorlijk kan verwonden.

Om Sporten en in het bijzonder Hockey nóg leuker en veiliger te maken heeft Protec-Line de Foot Protector ontwikkeld. Deze beschermt de voet tegen de harde impact van de bal of stick.

De Foot Protector beschermt de tenen en gewrichten tegen kneuzingen en breuken waardoor langdurige sportblessures kunnen worden voorkomen. Veelal blijven deze blessures een leven lang aanwezig en veroorzaken tal van bijkomende klachten.

De Foot Protector zorgt dat de gebruiker nóg meer kan genieten van zijn/haar sport, dit op een veilige en comfortabele manier.

Protecline®Foot Protector: Méér plezier, meer veiligheid, meer Comfort!

www.protec-line.com

*De Foot Protector werd initieel ontwikkeld voor Hockey maar kan uiteraard ook voor andere sporten/activiteiten gebruikt worden.